El-installatør med 5 års garanti

​Hvis du er på udkig efter en professionel el-installatør, så er du kommet til det helt rette sted. Hos 50 hertz ApS kan vi varetage mange forskellige opgaver inden for faget, og du bør derfor ikke være tilbageholdende med at kontakte os. Vi holder til i København, hvorfra vi servicerer kunder fra Østerbro, Frederiksberg, Amager, København og omegn.

Hvis du er i gang med renovering af hus og mangler hjælp til en el-installation, så er vi en oplagt samarbejdspartner at trække på. Vi kan ligeledes rykke ud ved akutte opgaver, idet vi har døgnvagt. Vores kompetencer som el-installatør er brede, og derfor kan vi varetage både simple og komplicerede opgaver. 

Vi løser primært opgaver såsom:

  • Renovering af lejligheder
  • ​Udskiftning af stikkontakter
  • Udskiftning af diverse lamper (eksempelvis spot, udendørslamper, projektørlamper)
  • Tilslutning af vaskemaskiner

Hvad koster en ny el-installation?

Den præcise pris på en ny el-installation kommer an på flere forskellige faktorer. Det afhænger eksempelvis af, hvilken type installation der er tale om, samt hvilke materialer der skal bruges. Uanset hvad kan du forvente at vores priser er konkurrencedygtige og så billige som muligt.

Vi er et kvalitetsbevidst firma på alle punkter. Vi anvender eksempelvis udelukkende materialer af høj kvalitet, og vi forlader aldrig en opgave, før vi er sikre på, at kunden er tilfreds med resultatet. Hos vores el-installatør er du med andre ord i trygge hænder, uanset hvilken el-installation der skal laves.

Kontakt os for mere information om el-installation

Kunne du tænke dig at vide mere om el-installation, så kontakt os gerne med det samme. Hos os er du garanteret veludført arbejde til den aftalte tid – også hvis din opgave er akut.

Vi kan kontaktes på telefon: 28 78 46 13 eller på mail: 50hertz@50hertz.dk, så hører du fra os hurtigst muligt. 

Har du spørgsmål?

Har du en specifik opgave der skal udføres, eller er du i tvivl om vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Beskriv kort hvad det drejer sig om, og så vender vi hurtigst muligt tilbage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger kunderne

Læs hvad vores kunder siger om os på Truspilot.

​★★★★★​

Professionel service og flink personale

"Professionel service som går op i kundens tilfredshed. Vi fik lavet en opvaskemaskine i vores lejlighed og vi har aldrig haft problemer siden.

Super dygtig og pligtopfyldende personale som er ekspert i sit område. Kan til enhver tid anbefale 50 Hertz."

​★★★★★​

Gode priser, professionelt arbejde og god service!

"Jeg fik lavet lavet 6 stikkontakter, 3 spotlys samt problemer med eltalven af 50hertz. Arbejdet blev udført meget professionelt til en meget fornuftige pris sammenlignet med andre virksomheder. Servicen var superræn og fyren der udført arbejdet var meget flexibel,professionel og gav sig god tid til at forklare tingene.

Jeg vil uden tvivl anbefale virksomehden!"

​★★★★★​

De udførte deres arbejde hurtigt!

"Jeg har haft en rigtig god oplevelse med 50hertz i forbindelse med renovering af mit køkken. De har vært ansvarlig for alt el arbejde fra hvidvare, belysning samt stik kontakter i mit køkken. De udførte deres arbejde hurtigt og besvarede min henvendelse inden for få timer.

Jeg kommer helt sikkert til at kontakte dem igen i fremtiden for mere arbejde."​

​Kvalitetsbevidst elektriker med fleksible arbejdstider, god service og garanti på udført arbejde!

Hvem er vi?

50 Hertz er et kvalitetsbevidst og serviceminded elektriker-firma, som har fokus på detaljerne og effektiv opgaveløsning.

Med adresse centralt i København påtager vi os primært opgaver i København og omegn.​

CVR: 39819783

​Har du lyst til at se mere af vores arbejde? 

Så følg med på Facebook:

Kontakt os

Langebrograde 5, 1411 København K 

Rutevejledning

Telefon: 

28 78 46 13

E-mail: 

50hertz@50hertz.dk

Åbningstider:

Mandag-fredag 9:00 - 20:00

Lørdag efter aftale