El-tjek udføres af kompetente fagfolk

​Hos 50 hertz ApS tilbydes el-eftersyn hos mange forskellige kunder. Vi har stor erfaring på området og kan derfor garantere et professionel og veludført el-tjek hos dig. Vores firma er beliggende i København, hvorfra vi servicerer kunder fra Østerbro, Frederiksberg, Amager og andre nærliggende områder.

Et el-eftersyn laves for at tjekke sikkerheden omkring el-installationerne i dit hus, og derfor er det en opgave, som bør prioriteres. Vi gennemgår alle installationerne i din bolig og sikrer, at alting er, som det skal være.

Efterfølgende udarbejder vi en professionel dokumentation for eftersynet, som overholder alle særlige regler. Vi har denne dokumentation liggende i fem år, hvilket betyder, at du har fem års arbejdsgaranti på el-tjek. 

Hvad koster et el-tjek?

Et el-tjek er ikke blot en kontrol, da reglerne afhænger af, hvorvidt der er tale om en andelsbolig, offentlige bygninger eller erhvervslokaler. Vi udfører derfor el-tjek eller el-kontrol på timesats, da prisen afhænger af størrelse samt type installation.

Vores priser er altid konkurrencedygtige.

Vi tilbyder el-eftersyn af:

  • Huse
  • Erhverv
  • Andelsbolig
  • Ejerlejlighed
  • Sommerhuse
  • Fælleslokaler​

Vi er meget grundige og kvalitetsbevidste i det arbejde, som vi udfører. Det betyder, at du kan være helt tryg ved at lade os udføre el-tjek hos dig. Vi sørger naturligvis for at informere dig, hvis vi opdager fejl, mangler eller andet under eftersynet.

Kontakt os for at aftale nærmere

Skal vi udføre el-eftersyn hos dig, så er du velkommen til at kontakte os allerede i dag. Vi har fleksible arbejdstider, og kan derfor komme, når det passer dig bedst.

Kontakt os på telefon: 28 78 46 13 eller på e-mail: 50hertz@50hertz.dk, så aftaler vi nærmere hurtigst muligt.​

Har du spørgsmål?

Har du en specifik opgave der skal udføres, eller er du i tvivl om vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Beskriv kort hvad det drejer sig om, og så vender vi hurtigst muligt tilbage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger kunderne

Læs hvad vores kunder siger om os på Truspilot.

​★★★★★​

Professionel service og flink personale

"Professionel service som går op i kundens tilfredshed. Vi fik lavet en opvaskemaskine i vores lejlighed og vi har aldrig haft problemer siden.

Super dygtig og pligtopfyldende personale som er ekspert i sit område. Kan til enhver tid anbefale 50 Hertz."

​★★★★★​

Gode priser, professionelt arbejde og god service!

"Jeg fik lavet lavet 6 stikkontakter, 3 spotlys samt problemer med eltalven af 50hertz. Arbejdet blev udført meget professionelt til en meget fornuftige pris sammenlignet med andre virksomheder. Servicen var superræn og fyren der udført arbejdet var meget flexibel,professionel og gav sig god tid til at forklare tingene.

Jeg vil uden tvivl anbefale virksomehden!"

​★★★★★​

De udførte deres arbejde hurtigt!

"Jeg har haft en rigtig god oplevelse med 50hertz i forbindelse med renovering af mit køkken. De har vært ansvarlig for alt el arbejde fra hvidvare, belysning samt stik kontakter i mit køkken. De udførte deres arbejde hurtigt og besvarede min henvendelse inden for få timer.

Jeg kommer helt sikkert til at kontakte dem igen i fremtiden for mere arbejde."​

​Kvalitetsbevidst elektriker med fleksible arbejdstider, god service og garanti på udført arbejde!

Hvem er vi?

50 Hertz er et kvalitetsbevidst og serviceminded elektriker-firma, som har fokus på detaljerne og effektiv opgaveløsning.

Med adresse centralt i København påtager vi os primært opgaver i København og omegn.​

CVR: 39819783

​Har du lyst til at se mere af vores arbejde? 

Så følg med på Facebook:

Kontakt os

Langebrograde 5, 1411 København K 

Rutevejledning

Telefon: 

28 78 46 13

E-mail: 

50hertz@50hertz.dk

Åbningstider:

Mandag-fredag 9:00 - 20:00

Lørdag efter aftale