​HPFI-afbryder og stikkontakter udskiftes

​Skal du have en ny HPFI-afbryder? Hos 50 hertz ApS har vi stor ekspertise med el-arbejde, og vi udskifter gerne HPFI-relæ, stikkontakter og enhver anden installation.

Vi har altid fokus på service og kvalitet, når vi servicerer privat- og erhvervskunder på bl.a. Østerbro, Frederiksberg og Amager samt i resten af København og omegn.

Hjemmet skal beskyttes med en HPFI-afbryder

Alle boliger skal være beskyttet med HPFI-afbryder. Skal man udskifte en ny HPFI-afbryder kan man fortsætte med at benytte en gammel gamle tavle. Det er altid en god ide at få sin HFI-afbryder udskiftet med et moderne relæ. I ældre huse kan det også være fordelagtigt at få udskiftet stikkontakterne og ledningerne for at undgå brandfare, personskade og andre skader. Samt skal man kontrollere sin jordforbindelse. Skal tavlen rykkes, eller skal du have en ny, bør du være opmærksom på at der kommet ny regler fra 1. september 2019.

Dertil kommer, at mange ældre el-installationer er ulovlige. Derfor er det også en god ide at få gennemgået installationerne. 

​Vi lægger stor vægt på, at vi skal levere effektive løsninger og have en god service. Derfor har vi fleksible arbejdstider, således vi kan komme, når det passer dig bedst. Vi har naturligvis garanti på vores arbejde.

Kontakt os i dag

Vi fortæller gerne mere om muligheden for at få et nyt HPFI-relæ og om vores priser, og vi kommer gerne ud for at kigge på det gamle, herunder de øvrige installationer. 

Du kan ringe på telefon 28 78 46 13 for at få mere at vide. Du kan også skrive til os på e-mail 50hertz@50hertz.dk.

Har du spørgsmål?

Har du en specifik opgave der skal udføres, eller er du i tvivl om vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Beskriv kort hvad det drejer sig om, og så vender vi hurtigst muligt tilbage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger kunderne

Læs hvad vores kunder siger om os på Truspilot.

​★★★★★​

Professionel service og flink personale

"Professionel service som går op i kundens tilfredshed. Vi fik lavet en opvaskemaskine i vores lejlighed og vi har aldrig haft problemer siden.

Super dygtig og pligtopfyldende personale som er ekspert i sit område. Kan til enhver tid anbefale 50 Hertz."

​★★★★★​

Gode priser, professionelt arbejde og god service!

"Jeg fik lavet lavet 6 stikkontakter, 3 spotlys samt problemer med eltalven af 50hertz. Arbejdet blev udført meget professionelt til en meget fornuftige pris sammenlignet med andre virksomheder. Servicen var superræn og fyren der udført arbejdet var meget flexibel,professionel og gav sig god tid til at forklare tingene.

Jeg vil uden tvivl anbefale virksomehden!"

​★★★★★​

De udførte deres arbejde hurtigt!

"Jeg har haft en rigtig god oplevelse med 50hertz i forbindelse med renovering af mit køkken. De har vært ansvarlig for alt el arbejde fra hvidvare, belysning samt stik kontakter i mit køkken. De udførte deres arbejde hurtigt og besvarede min henvendelse inden for få timer.

Jeg kommer helt sikkert til at kontakte dem igen i fremtiden for mere arbejde."​

​Kvalitetsbevidst elektriker med fleksible arbejdstider, god service og garanti på udført arbejde!

Hvem er vi?

50 Hertz er et kvalitetsbevidst og serviceminded elektriker-firma, som har fokus på detaljerne og effektiv opgaveløsning.

Med adresse centralt i København påtager vi os primært opgaver i København og omegn.​

CVR: 39819783

​Har du lyst til at se mere af vores arbejde? 

Så følg med på Facebook:

Kontakt os

Langebrograde 5, 1411 København K 

Rutevejledning

Telefon: 

28 78 46 13

E-mail: 

50hertz@50hertz.dk

Åbningstider:

Mandag-fredag 9:00 - 20:00

Lørdag efter aftale