Om os​

​Kvalitet af produkter

​​Vi ser altid frem til at bruge produkter som kan betale sig til en længerevarende investering. Om det er en lille eller stor opgave, så fokuserer vi på produkter, der er vigtige for vores kvalitetsarbejde. Som din elektriker stræber vi efter at lave opgaven én gang med længere levetid, som giver besparelse i længere periode.

Design

​Før vi starter med opgaven, ligger vi meget vægt på regler og installationsberegninger, sådan så vi kan levere 5 års arbejdsgaranti. Vi oplever tit, at mange kunder henvender sig til os og klager over el-installationer, der enten er blevet udført forkert (ulovligt og går ikke i overensstemmelse med sikkerhedsstyrelsens regler) eller ikke efter deres ønske. Vi sørger derfor for at hjælpe vores kunder ved at vejlede og rådgive dem om at klage og starte en retssag til myndighederne. Vi hjælper også med at løse uønsket el-installationer ved at bygge nye modeller, så kunder får deres ønske, da vi stræber efter bedre og sikre installationer.

Hurtig service​

50 Hertz Aps går op i kvalitet fremfor kvantitet, dvs. at vores el-installatør og teknikere har få kunder om ugen for at sikre, at hver kunde får udleveret deres service til tiden. Det resulterer i bedre kommunikation med kunder, hvor vi kan udføre opgaver korrekt fra første gang, samt give en detaljeret rapport over opgaven. 

Med vores fleksible åbningstider, gør vi det nemmere for kunder at booke os udenfor de sædvanlige tider.​ Vi fakturerer altid for min. to timer, når vi besøger kunder. 

Persondatapolitik

​Vi gemmer din information kun til formål af regnskab og ( KLS Rapport ) til sikkerhedsstyrelsen. 

Hvis du som ikke vælger os til din opgave, bliver din henvendelse slettet automatisk efter 14 dage fra alle vores systemer. Din oplysniger gives eller sælges IKKE til 3. part.

Har du spørgsmål?

Har du en specifik opgave der skal udføres, eller er du i tvivl om vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Beskriv kort hvad det drejer sig om, og så vender vi hurtigst muligt tilbage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger kunderne

Læs hvad vores kunder siger om os på Truspilot.

​★★★★★​

Professionel service og flink personale

"Professionel service som går op i kundens tilfredshed. Vi fik lavet en opvaskemaskine i vores lejlighed og vi har aldrig haft problemer siden.

Super dygtig og pligtopfyldende personale som er ekspert i sit område. Kan til enhver tid anbefale 50 Hertz."

​★★★★★​

Gode priser, professionelt arbejde og god service!

"Jeg fik lavet lavet 6 stikkontakter, 3 spotlys samt problemer med eltalven af 50hertz. Arbejdet blev udført meget professionelt til en meget fornuftige pris sammenlignet med andre virksomheder. Servicen var superræn og fyren der udført arbejdet var meget flexibel,professionel og gav sig god tid til at forklare tingene.

Jeg vil uden tvivl anbefale virksomehden!"

​★★★★★​

De udførte deres arbejde hurtigt!

"Jeg har haft en rigtig god oplevelse med 50hertz i forbindelse med renovering af mit køkken. De har vært ansvarlig for alt el arbejde fra hvidvare, belysning samt stik kontakter i mit køkken. De udførte deres arbejde hurtigt og besvarede min henvendelse inden for få timer.

Jeg kommer helt sikkert til at kontakte dem igen i fremtiden for mere arbejde."​

​Kvalitetsbevidst elektriker med fleksible arbejdstider, god service og garanti på udført arbejde!

Hvem er vi?

50 Hertz er et kvalitetsbevidst og serviceminded elektriker-firma, som har fokus på detaljerne og effektiv opgaveløsning.

Med adresse centralt i København påtager vi os primært opgaver i København og omegn.​

CVR: 39819783

​Har du lyst til at se mere af vores arbejde? 

Så følg med på Facebook:

Kontakt os

Langebrograde 5, 1411 København K 

Rutevejledning

Telefon: 

28 78 46 13

E-mail: 

50hertz@50hertz.dk

Åbningstider:

Mandag-fredag 9:00 - 20:00

Lørdag efter aftale