Solcelleanlæg til hus, sommerhus og erhvervsejendom​

​Overvejer du at få monteret et solcelleanlæg på dit tag? Hos 50 Hertz ApS har vi stor ekspertise med montering af solcelle for både private og erhverv. Det kan være et hus, et sommerhus eller en erhvervsejendom.

Vi er en kvalitetsbevidst og serviceminded el-installatør, som arbejder for kunder på bl.a. Østerbro, Frederiksberg og Amager samt i resten af København og omegn.

Grøn og billig elektricitet for klimabevidste husejere

Solceller leverer grøn, bæredygtig og billig energi, og det er den rette løsning for klimabevidste husejere. Samtidig er det muligt at spare penge på elektriciteten.

Bemærk, at der er forskel på solceller og en solfanger. Et solfangeranlæg benyttes til at opvarme brugsvand og centralvarmevand. Solceller benyttes derimod til at producere elektricitet.

Vi lægger vægt på, at vi skal finde frem til de rette løsninger. Samtidig lægger vi vægt på at levere god service. Derfor har vi fleksible arbejdstider og garanti på udført arbejde

Hvad koster solcelleanlæg?

Du tænker måske: Hvad koster solceller?

Vores priser for installation af solcelleanlæg afhænger af flere faktorer, bl.a. størrelsen på anlægget. Hos os er det muligt at betale for solcelleenergi på tre forskellige måder:

  • Du kan betale for solcelleanlægget med det samme.
  • Du kan betale for solcelleanlægget i rater. Altså låner du penge af os.
  • Solcelleanlægget kan installeres på dit tag, hvor du blot køber strømmen. Dermed ejer vi solcelleanlægget, mens du betaler for strømmen.

Vi er naturligvis klar til at vejlede og rådgive dig, således at du vælger den løsning, der passer bedst til dine behov. Uanset hvilken løsning du vælger, monterer og installerer vi solcelleanlægget.

Kontakt os i dag for at høre mere

Du er velkommen til at få mere at vide om grøn energi og bæredygtige løsninger ved opsætning af solceller. Du kan ringe til os på telefon 28 78 46 13 for at aftale det videre forløb, eller du kan skrive til os på e-mail 50hertz@50hertz.dk

Har du spørgsmål?

Har du en specifik opgave der skal udføres, eller er du i tvivl om vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Beskriv kort hvad det drejer sig om, og så vender vi hurtigst muligt tilbage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger kunderne

Læs hvad vores kunder siger om os på Truspilot.

​★★★★★​

Professionel service og flink personale

"Professionel service som går op i kundens tilfredshed. Vi fik lavet en opvaskemaskine i vores lejlighed og vi har aldrig haft problemer siden.

Super dygtig og pligtopfyldende personale som er ekspert i sit område. Kan til enhver tid anbefale 50 Hertz."

​★★★★★​

Gode priser, professionelt arbejde og god service!

"Jeg fik lavet lavet 6 stikkontakter, 3 spotlys samt problemer med eltalven af 50hertz. Arbejdet blev udført meget professionelt til en meget fornuftige pris sammenlignet med andre virksomheder. Servicen var superræn og fyren der udført arbejdet var meget flexibel,professionel og gav sig god tid til at forklare tingene.

Jeg vil uden tvivl anbefale virksomehden!"

​★★★★★​

De udførte deres arbejde hurtigt!

"Jeg har haft en rigtig god oplevelse med 50hertz i forbindelse med renovering af mit køkken. De har vært ansvarlig for alt el arbejde fra hvidvare, belysning samt stik kontakter i mit køkken. De udførte deres arbejde hurtigt og besvarede min henvendelse inden for få timer.

Jeg kommer helt sikkert til at kontakte dem igen i fremtiden for mere arbejde."​

​Kvalitetsbevidst elektriker med fleksible arbejdstider, god service og garanti på udført arbejde!

Hvem er vi?

50 Hertz er et kvalitetsbevidst og serviceminded elektriker-firma, som har fokus på detaljerne og effektiv opgaveløsning.

Med adresse centralt i København påtager vi os primært opgaver i København og omegn.​

CVR: 39819783

​Har du lyst til at se mere af vores arbejde? 

Så følg med på Facebook:

Kontakt os

Langebrograde 5, 1411 København K 

Rutevejledning

Telefon: 

28 78 46 13

E-mail: 

50hertz@50hertz.dk

Åbningstider:

Mandag-fredag 9:00 - 20:00

Lørdag efter aftale