Udskiftning af el-tavle med fokus på kvalitet

​Mangler du hjælp til udskiftning af el-tavle? Så står vi hos 50 hertz ApS altid klar med professionel hjælp. Vi har mere end 12 års erfaring på området, og derfor kan du trygt lade os være din kommende samarbejdspartner. 

Vi servicerer primært kunder fra Østerbro, Frederiksberg, Amager, og resten af København, men kommer naturligvis også gerne i de omkringliggende områder.

Hvad end der er tale om installation af en ny el-tavle eller flytning af en el-tavle, så står vi klar til at hjælpe med at varetage opgaven professionelt. Vi står til rådighed hos mange forskellige kunder, hvor vi kan tilbyde diverse løsninger. Tøv derfor aldrig med at kontakte os for kompetent hjælp.

Levering, installation, styring og udskiftning af el-tavle

Vi tilbyder både levering, installation og styring af diverse el-tavler. Hvis du ønsker udskiftning af en gammel el-måler til en ny el-måler, har vi gode samarbejdspartnere at trække på.

Vi samarbejder både med Hager, Abb, Siemens, LK og andre populære mærker, hvilket er din garanti for et produkt af høj kvalitet. 

Fra disse leverandører kan vi tilbyde:

  • Tavler til edb og krydsfelter
  • Specialtavler, klasse 1, edb med ups
  • Tavler til erhverv
  • Små, almindelige og store boligtavler
  • Meget mere

​Da der per 1. september 2019 trådte nye regler i kraft, skal alle tavler, der rykkes eller udskiftes, have 2 hpfi samt en overspændingsbeskyttelse. ​

​Vi går meget op i at levere en høj kvalitet samt en god kundeservice til hver enkelt kunde. Derudover har vi altid fokus på detaljen, hvilket er med til at sikre gode og holdbare løsninger i forbindelse med udskiftning af el-tavle. Vi sikrer desuden konkurrencedygtige priser til alle vores kunder.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvad dine muligheder for udskiftning af el-tavle er, så er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi står klar til at besvare spørgsmål og rådgive, så vi sammen kan finde den bedst mulige løsning.

Kontakt os på telefon: 28 78 46 13 eller på mail: 50hertz@50hertz.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Har du spørgsmål?

Har du en specifik opgave der skal udføres, eller er du i tvivl om vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Beskriv kort hvad det drejer sig om, og så vender vi hurtigst muligt tilbage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger kunderne

Læs hvad vores kunder siger om os på Truspilot.

​★★★★★​

Professionel service og flink personale

"Professionel service som går op i kundens tilfredshed. Vi fik lavet en opvaskemaskine i vores lejlighed og vi har aldrig haft problemer siden.

Super dygtig og pligtopfyldende personale som er ekspert i sit område. Kan til enhver tid anbefale 50 Hertz."

​★★★★★​

Gode priser, professionelt arbejde og god service!

"Jeg fik lavet lavet 6 stikkontakter, 3 spotlys samt problemer med eltalven af 50hertz. Arbejdet blev udført meget professionelt til en meget fornuftige pris sammenlignet med andre virksomheder. Servicen var superræn og fyren der udført arbejdet var meget flexibel,professionel og gav sig god tid til at forklare tingene.

Jeg vil uden tvivl anbefale virksomehden!"

​★★★★★​

De udførte deres arbejde hurtigt!

"Jeg har haft en rigtig god oplevelse med 50hertz i forbindelse med renovering af mit køkken. De har vært ansvarlig for alt el arbejde fra hvidvare, belysning samt stik kontakter i mit køkken. De udførte deres arbejde hurtigt og besvarede min henvendelse inden for få timer.

Jeg kommer helt sikkert til at kontakte dem igen i fremtiden for mere arbejde."​

​Kvalitetsbevidst elektriker med fleksible arbejdstider, god service og garanti på udført arbejde!

Hvem er vi?

50 Hertz er et kvalitetsbevidst og serviceminded elektriker-firma, som har fokus på detaljerne og effektiv opgaveløsning.

Med adresse centralt i København påtager vi os primært opgaver i København og omegn.​

CVR: 39819783

​Har du lyst til at se mere af vores arbejde? 

Så følg med på Facebook:

Kontakt os

Langebrograde 5, 1411 København K 

Rutevejledning

Telefon: 

28 78 46 13

E-mail: 

50hertz@50hertz.dk

Åbningstider:

Mandag-fredag 9:00 - 20:00

Lørdag efter aftale