Energioptimering af hus kan spare dig for mange penge

​Drømmer du om at sænke dit energiforbrug? Så bør du kontakte 50 hertz ApS for at få foretaget en professionel energioptimering af hus. Vi har en mangeårig erfaring på området, hvilket er din garanti for et veludført stykke arbejde. Vores firma holder til i København, men vi dækker også Østerbro, Frederiksberg, Amager og andre omkringliggende områder.

Der er mange gode grunde til at få foretaget en energioptimering af bygninger. I mange tilfælde finder vi steder, hvor der bruges unødvendigt meget energi, hvilket vi netop kan lave om på. Vi oplever altså, at langt de fleste af vores kunder får sænket deres energiforbrug og derved energiregning markant, når vi udfører energirenovering af hus.

Vi foretager professionel energioptimering af hus hos dig

Når vi foretager energioptimering i din bolig, så betyder det, at vi analyserer bygningens elforbrug ved at gennemgå hver enkelt el-installation. Dette gøres med et formål om at opdage steder, hvor der potentielt kan hentes store besparelser.

​Selve energioptimering af hus sker typisk ved at der sker en udskiftning af belysningsanlæg, optimering af drift af pumper, ventilationsanlæg eller udskiftning af gamle lyskilder til mere energirigtige. Der er med andre ord mange forskellige områder, hvor der kan sættes ind for et energioptimere hjemmet. Vi tilbyder altid kompetent energirådgivning, så du kan spare så mange penge som muligt.

Kontakt os for at høre mere

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan du kan sænke dit energiforbrug, så kontakt os gerne med det samme. Vi står klar til at hjælpe hos alle slags kunder, der ønsker at spare penge.

Vi kan kontaktes på telefon: 28 78 46 13 eller på mail: 50hertz@50hertz.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Har du spørgsmål?

Har du en specifik opgave der skal udføres, eller er du i tvivl om vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Beskriv kort hvad det drejer sig om, og så vender vi hurtigst muligt tilbage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger kunderne

Læs hvad vores kunder siger om os på Truspilot.

​★★★★★​

Professionel service og flink personale

"Professionel service som går op i kundens tilfredshed. Vi fik lavet en opvaskemaskine i vores lejlighed og vi har aldrig haft problemer siden.

Super dygtig og pligtopfyldende personale som er ekspert i sit område. Kan til enhver tid anbefale 50 Hertz."

​★★★★★​

Gode priser, professionelt arbejde og god service!

"Jeg fik lavet lavet 6 stikkontakter, 3 spotlys samt problemer med eltalven af 50hertz. Arbejdet blev udført meget professionelt til en meget fornuftige pris sammenlignet med andre virksomheder. Servicen var superræn og fyren der udført arbejdet var meget flexibel,professionel og gav sig god tid til at forklare tingene.

Jeg vil uden tvivl anbefale virksomehden!"

​★★★★★​

De udførte deres arbejde hurtigt!

"Jeg har haft en rigtig god oplevelse med 50hertz i forbindelse med renovering af mit køkken. De har vært ansvarlig for alt el arbejde fra hvidvare, belysning samt stik kontakter i mit køkken. De udførte deres arbejde hurtigt og besvarede min henvendelse inden for få timer.

Jeg kommer helt sikkert til at kontakte dem igen i fremtiden for mere arbejde."​

​Kvalitetsbevidst elektriker med fleksible arbejdstider, god service og garanti på udført arbejde!

Hvem er vi?

50 Hertz er et kvalitetsbevidst og serviceminded elektriker-firma, som har fokus på detaljerne og effektiv opgaveløsning.

Med adresse centralt i København påtager vi os primært opgaver i København og omegn.​

CVR: 39819783

​Har du lyst til at se mere af vores arbejde? 

Så følg med på Facebook:

Kontakt os

Langebrograde 5, 1411 København K 

Rutevejledning

Telefon: 

28 78 46 13

E-mail: 

50hertz@50hertz.dk

Åbningstider:

Mandag-fredag 9:00 - 20:00

Lørdag efter aftale