Renovering og nybyg​

Nyt eller renovation? Elinstallationerne i mange danske huse ser pæne og ordentlige ud, hvis man kigger udefra. Men i mange gamle huse kan vægge og lofter gemme på et sandt rod af farlige ledninger. 

Vi anbefaler at få elinstallationerne i din bolig skiftet ud, hvis de er mere end 60 år gamle. Du tænker måske, at nye elinstallationer vil koste dig hele din økonomi. Nye elinstallationer behøver dog ikke at vælte hele dit budget. En elinstallation udført af vores autoriserede elinstallatør tager udgangspunkt i de priser, vi beregner til netop dig. Det vil sige, at du kan få en ny elinstallation til en pris og en aftale, som du kan føle dig tryg med. Elektrikerprisen er altid inkl. moms for private kunder. 

Vi arbejder ud fra en værdi om, at åben kommunikation og tæt kontakt med vores kunder giver det bedste udgangspunkt for påbegyndelse af et projekt og det bedste endelige resultat. Vores kunder skulle gerne opleve, at vi er en virksomhed, der sætter fagligheden i fokus, og leverer et solidt stykke arbejde inden for den aftalte tidsramme. 

Som elektriker indgår vi ofte i tværfagligt samarbejde med andre håndværkere, når vi arbejder med renovering eller nybyg i privat- og erhvervssektoren. 

Her indgår vi gerne i samarbejdet tidligt i projektprocessen, da det giver os mulighed for at bidrage med rådgivning og vejledning til vores kunder, om de muligheder, der er til rådighed, og hvilke der passer til vores kunders behov og ønsker. 

Det sikrer en proces, der er velplanlagt fra begyndelse til slut. opgaven. Søger du en autoriseret el-installatør til at udføre el-installation i forbindelse med nybyg og renovering i privat- og erhvervssektoren, kan vores kompetente medarbejdere bidrage med assistance til dit projekt – stort som småt. Er du i tvivl om, hvad der er den rigtige løsning for dig eller har du brug for vejledning, kan du altid kontakte.​​

Har du spørgsmål?

Har du en specifik opgave der skal udføres, eller er du i tvivl om vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Beskriv kort hvad det drejer sig om, og så vender vi hurtigst muligt tilbage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger kunderne

Læs hvad vores kunder siger om os på Truspilot.

​★★★★★​

Professionel service og flink personale

"Professionel service som går op i kundens tilfredshed. Vi fik lavet en opvaskemaskine i vores lejlighed og vi har aldrig haft problemer siden.

Super dygtig og pligtopfyldende personale som er ekspert i sit område. Kan til enhver tid anbefale 50 Hertz."

​★★★★★​

Gode priser, professionelt arbejde og god service!

"Jeg fik lavet lavet 6 stikkontakter, 3 spotlys samt problemer med eltalven af 50hertz. Arbejdet blev udført meget professionelt til en meget fornuftige pris sammenlignet med andre virksomheder. Servicen var superræn og fyren der udført arbejdet var meget flexibel,professionel og gav sig god tid til at forklare tingene.

Jeg vil uden tvivl anbefale virksomehden!"

​★★★★★​

De udførte deres arbejde hurtigt!

"Jeg har haft en rigtig god oplevelse med 50hertz i forbindelse med renovering af mit køkken. De har vært ansvarlig for alt el arbejde fra hvidvare, belysning samt stik kontakter i mit køkken. De udførte deres arbejde hurtigt og besvarede min henvendelse inden for få timer.

Jeg kommer helt sikkert til at kontakte dem igen i fremtiden for mere arbejde."​

​Kvalitetsbevidst elektriker med fleksible arbejdstider, god service og garanti på udført arbejde!

Hvem er vi?

50 Hertz er et kvalitetsbevidst og serviceminded elektriker-firma, som har fokus på detaljerne og effektiv opgaveløsning.

Med adresse centralt i København påtager vi os primært opgaver i København og omegn.​

CVR: 39819783

​Har du lyst til at se mere af vores arbejde? 

Så følg med på Facebook:

Kontakt os

Langebrograde 5, 1411 København K 

Rutevejledning

Telefon: 

28 78 46 13

E-mail: 

50hertz@50hertz.dk

Åbningstider:

Mandag-fredag 9:00 - 20:00

Lørdag efter aftale